Af Sofie Nørager

En af områdets førende butikker indenfor boligindretning har netop meldt ud på deres Facebookside, at de lukker.
Det er interiørbutikken X-akt, som er beliggende i Tjørring, der lukker. Butikken har meldt ud på deres Facebookside, at de lukker ned efter manglende indtjening gennem en længere periode.

Ifølge salgs- og marketingchefen har butikken ikke store økonomiske vanskeligheder, men at de vælger at lukke, fordi den manglende indtjening svækker motivationen i dagligdagen.

X-akts anden butik i Holstebro lukkede også sidste år. Begrundelsen her var, at mange i stedet tog turen til Tjørring, fordi denne butik var større og udvalget bedre.
Da X-akt tilbage i juni 2014 flyttede til deres nuværende store lokaler, udvidede de også deres sortiment og satte mere fokus på møbler. Udover designermøbler sælger X-akt også brugskunst fra både dansk og internationalt design.

I forbindelse med lukningen af butikken, kører de fra d. 28. april ophørsudsalg, hvor man kan spare op til 30 pct. Den endelige slutdato for ophørsudsalget er endnu ikke fastlagt, men hvis det er noget bestemt, man er på udkig efter, anbefaler de at man kommer derud i starten.

137 Replies to “X-akt lukker”

  1. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

  2. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

  3. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?

    you make blogging look easy. The overall look of your
    website is excellent, as well as the content!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *