Af Sofie Nørager

En af områdets førende butikker indenfor boligindretning har netop meldt ud på deres Facebookside, at de lukker.
Det er interiørbutikken X-akt, som er beliggende i Tjørring, der lukker. Butikken har meldt ud på deres Facebookside, at de lukker ned efter manglende indtjening gennem en længere periode.

Ifølge salgs- og marketingchefen har butikken ikke store økonomiske vanskeligheder, men at de vælger at lukke, fordi den manglende indtjening svækker motivationen i dagligdagen.

X-akts anden butik i Holstebro lukkede også sidste år. Begrundelsen her var, at mange i stedet tog turen til Tjørring, fordi denne butik var større og udvalget bedre.
Da X-akt tilbage i juni 2014 flyttede til deres nuværende store lokaler, udvidede de også deres sortiment og satte mere fokus på møbler. Udover designermøbler sælger X-akt også brugskunst fra både dansk og internationalt design.

I forbindelse med lukningen af butikken, kører de fra d. 28. april ophørsudsalg, hvor man kan spare op til 30 pct. Den endelige slutdato for ophørsudsalget er endnu ikke fastlagt, men hvis det er noget bestemt, man er på udkig efter, anbefaler de at man kommer derud i starten.

993 Replies to “X-akt lukker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *