Af Sebastian

Nu da konflikten er ude af billedet, er der blandede følelser i blandt folk på uddannelse, mange 1.g elever er skuffet over at der ikke kommer lockout, i mens 2. og 3. års eleverne er glade for at det ikke kommer til at gå ud over deres eksamener. Lærerne på skolen er også tilfredse med resultatet, da det havde gået ud over deres undervisningstimer og deres løn hvilket ingen var interesseret i.

1.017 Replies to “Lockout undgået”

 1. I’m not sure why but this blog is loading very slow for me.

  Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
  I’ll check back later and see if the problem
  still exists.

 2. I’ve read some good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.
  I surprise how much effort you set to create such a great informative website.

 3. Thanks for sharing superb informations. Your website is very cool. I’m impressed by the details that you?¦ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What an ideal website.

 4. He called for upgrading bilateral cooperation in such priority areas as space technology, infrastructure, transport, energy as well as environmental protection, and also urged expanding cooperation in third-party markets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *