Mandag d. 5 marts/2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard og Julie Therp

 

Weekenden er afsluttet, og en ny uge er skudt i gang

Der var blevet drukket en del og sunget en sang

Herningsholm eleverne er vendt tilbage efter fest

Men vågner mandag op til en ubuden gæst

 

Over herning, er sneen faldet

Alle går rundt som en frossen istap

Om et par dage ligger det hele som sjap

Alle med kolde fødder og vanter går

Venter vi nu på sol og forår

 

Sol sol kom nu frem

Vi har ventet på dit kram

Vi har frosset vi har grædt

Men nu er vi blevet træt

Sol sol kom nu frem

Vi venter på de varme dage

Hvor vi ikke længere skal klage

 

584 Replies to “Weekly Weather”

  1. , "It has become clear that the heads of state of governmentdon't want strong political figures — especially when it comes to the president of European Council. "Belgian Prime Minister, Herman Van Rompuy, has emerged as a front-runner for the top job.Also in the runningis a Dutch Prime Minister, former Latvian president, and Luxembourg's Prime MinisterFormer British Prime Minister, Tony Blair, could be a surprise appointment. He has neither entered the election race, nor ruled himself out.

  2. PPL you can add E3E3E3 to the names of the die hard bidders to sta away from. This bidder made 1248 bids ($936) for a Sony 32GB tablet which sells for a retail price of S$798 and won it at a final price of S$142.15. The cost of the bids alone far exceeds the retail price of the item. Makes you wonder who in the world would want to do that??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *