HH.

webdesigner københavn

Webdesigner København

3 tips tid god hjemmeside design 

Hjemmeside design er en disciplin , der kan tage et helt liv at  læse sig at mestre. Som om det ikke var svært nok, er der også områder, der udvikler sig hvert minut indenfor webdesign. 

Webdesign er noget, som stort set alle på den ledelsesmæssige ende af en virksomhed har at gøre med, men kun webdesigner virkelig er gode til.  Hvis du ønsker et professionelt webdesign, er du nødt til at lære det grundlæggende indenfor hjemmeside design. Selv hvis du ansætter en professionel til at designe din side for dig, du stadig brug for nogle oplysninger til at skelne en talentfuld webdesigner fra en middelmådig en og forklare, hvad du har brug for at få dem til at gøre.

Her er vores tre bedste tips til et godt webdesign!

1. Ryd ud af rod

Lad os først tage fat på en af de mest almindelige nybegynder fejl i webdesign: en rodet skærm. De fleste mennesker har rod over alt, hvad de ønsker på deres hjemmeside, og uden at vide noget bedre, de bare smide det hele på skærmen- og på samme side. Dybest set, hvert element, du tilføjer til din webdesign farvande ned alle de andre. Hvis du medtager for mange distraherende og rodige elementer, ved brugeren ikke, hvor du skal lede, og du mister en sammenhængende oplevelse. Derimod, hvis du kun omfatter de nødvendige elementer, disse elementer er mere potent, da de ikke behøver at dele center fase.

Tænk din hjemmeside designs for det væsentlige. Hvis et element ikke føjer til eller forbedrer den samlede oplevelse, skal du fjerne det. Hvis et element kan live på en anden skærm, skal du flytte det dertil.

2. Brug rigelig med white space 


Hvordan vil du udfylde al den plads, du har oprettet efter at have ryddet ud af rod? Kan vi foreslå at fylde det med ingenting?


Brug optagede baggrunde. Per definition, baggrunde formodes at gå stort set ubemærket hen. Hvis din baggrund ikke har nok negativ plads, vil den stjæle opmærksomhed fra dine hovedelementer.


3. Guide din brugers øjne med visuel hierarki.


Hvis du bruger et teknisk udtryk som “negativt rum” ikke fase dig, hvad synes du om “visuel hierarki”? Det refererer til at bruge forskellige visuelle elementer som størrelse eller placering til at påvirke, hvilke elementer din bruger ser først, andet eller sidste. Med en stor, fed titel øverst på websiden og små juridiske oplysninger nederst er et godt eksempel på at bruge visuelle hierarki til at prioritere visse elementer frem for andre. Dette gælder også ved god webdshop design

 

admin

admin

You may also like