HH.

Woman lecturing students in a lecture theatre, student POV

En almindelig torsdag på studiet

Min dag begyndte tidligt. Klokken ni ville jeg være på campus for at deltage i en tutorial i et kursus jeg tager. Du vil finde ud af mere om det kursus i næste uge, jeg skulle til.

De få gange jeg går i skole (da det meste af det er fjernt nu) Jeg har sprunget metroen og i stedet bare taget pendlertoget til centrum og gik derfra, hvilket jeg også gjorde på denne dag.

Virkelig elsker at gå blandt disse dejlige bygninger beliggende nær campus. Det er også en af grundene til, at jeg elsker Kbh – alle disse flotte bygninger

Billedet er en collage af forskellige bygninger i nærheden af campus.
Området tæt på Campus.
Når på Campus, mødte jeg op med min bedste ven til at gå sammen til den bygning, vi skulle. Den lærer var kun en time, som på en måde følte en smule unødvendig, men samtidig stadig rart at komme ud og ændre miljøet, som det er lige nu vil være en masse at sidde hjemme og studere.

Billedet viser en collage på campus.
Campus vil være ekstra rart i efteråret, tror jeg!
Da jeg kom hjem jeg fast nogle frokost og bagefter planen var virkelig at sidde og studere matematik, men følte temmelig hurtigt, at jeg havde brug for at hvile lidt, så bare sad på sofaen med musik i mine ører og begyndte at skrive på dette indlæg i stedet 

Klokken tre var jeg på en nødvendig ekstra øvelse (på afstand selvfølgelig) i et matematisk kursus, som jeg studerer lige nu.

Billedet viser matematiske noter fra en blok, en matematik bog og en del af min computer.
Math noter fra øvelsen (under en matematik øvelse, du anvender den teori, du gik igennem under en forelæsning i form af at løse opgaver).
Alt i alt blev denne dag en smule mere begivenhedsrig end normalt, da jeg gik i skole om morgenen.

Håber du kunne lide denne type indlæg! Nu skal jeg spise middag og så blive ved med at studere matematik!

admin

admin

You may also like