HH.

IT faculty students

7 tips til bedre studieteknik

7 tips til at stoppe med at udskyde og slippe af med plug-tråden

 

Vi har en indlevering eller en eksamen om et par uger. Masser af tid til en start, og alt er stille. Men i stedet for at begynde at tilslutte, fylder vi tiden med sociale medier, Youtube, rengøring, e-mail, sjove snaps og mere. Vi ved, at vi skal tilslutte, men føler det ikke. Vi tænker “Jeg har mere energi senere” eller “Jeg føler det ikke lige nu”. Fristen kryber tættere på, og følelsen af ro flyttes gradvist til plug gestus. En plug-in gestus, der snart bliver panik, og vi er bange for, at vi ikke startede før. “Næste gang jeg lover at starte tidligere, aldrig mere denne angst”.

Genkender du dig selv? Udskyder du også ting, du ved, du skal gøre i dag? Chancerne er store, at du i øjeblikket udsætter noget, du virkelig skal gøre. Og du er ikke alene. Over 70% af de studerende udsætter sig for deres tilslutning. Frem for alt er du også træt af at udskyde ting for fremtiden? Træt af at udsætte dine drømme?

Det er tid til at genvinde kontrol over dit liv og producere mere end nogensinde. Og i denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du gennemgår . Start dagen med en simpel gevinst, der skaber fart At lægge din seng hver morgen er en simpel gevinst, der skaber fart for hele dagen Det lyder måske latterligt, men efter det følgende klip lægger du din seng hver dag. Ændre din måde at tænke på Et tilbagevendende tip fra forskere under min forskning var at starte med, hvorfor vi udsatte ting. Og det kan skyldes flere grunde: Bange for at få succes. Bange for at mislykkes.

2. Bange for at blive dømt. Bange for usikkerhed. Drevet af perfektionisme og et stærkt behov for kontrol. Planlægning for meget. Lavt selvværd. Urealistisk forventninger. Dårlig motivation. Ifølge undersøgelser er den mest almindelige årsag, at vi er bange for fiasko. Men personlig tror jeg, det kan være kontraproduktivt at tro, at vi kan tænke på visse problemer ved at gå dybere ind i problemet. Nogle gange er alt, hvad der kræves, at vi ændrer vores følelser. Derefter kan vi indse, at problemet virkelig ikke har betydet noget og kun var noget, der blev skabt i vores sind. At sidde ned og analysere, hvorfor du udsætter ting, kan være værdifuldt. Men det bedste er, hvis du holder op med at udskyde og gribe dit liv, det er dit mål.

3. Skift din tidshorisont til i dag Der er dem, der synes, de fungerer bedre under stress (jeg har været en af dem). Men det er bare en illusion, som vi skaber for os selv for at retfærdiggøre at skubbe ting fremad. Selv hvis det var rigtigt, ville det ikke være mere fornuftigt at skabe stress i dag og udføre opgaven tidligere? Når vi skubber ting frem, er det ofte fordi vores tidshorisont er for bred. Vi tænker for langt frem i tid. Hvis du har en eksamen om to uger, føles det som en evighed fyldt med tilslutning. En tanke der skaber angst. I stedet for at tage tyren ved hornene og begynde at slå, udsætter du den indtil i morgen. Noget, der skaber endnu mere angst. Du ved, det er en dårlig beslutning, men du udsætter dig alligevel.

4. Hvis du har flyttet dit fokus fra fremtiden til i dag, er du kommet langt for at stoppe med at udskyde. Det næste trin er at få styrken til at begynde at tilslutte lige nu. Den store hemmelighed er at sætte sig ned og starte. Alt, hvad der har en ende, har en begyndelse. Jeg ved, hvad du tænker, “Det er indlysende og hjælper mig ikke.” Men det virkelige tip er at skelne mellem ’til start’ og ’til stik’. At komme i gang skal behandles som et helt separat mål adskilt fra tilslutning.

5. Visualiser din dag Forskere mener, at vi oplever virkelige og fiktive begivenheder på lignende måder. Uanset om vi fantaserer om at klatre et bjerg eller gøre det ordentligt, er mange af de samme neurale netværk aktiveret. Du kan drage fordel af dette for at blive mere produktiv og stoppe med at udskyde. Ved at visualisere din kommende dag kan du øge sandsynligheden for, at virkeligheden bliver din visualisering. At se dig selv begynde at tilslutte er en stærk visualisering, som du kan gøre for at stoppe med at skubbe den fremad. 

Her er et par tip til at oprette din visualisering: Vær specifik. Forestil dig en bestemt lejlighed. I dette tilfælde kan det være, at du sætter dig ned, åbner bogen og begynder at læse. Forestil dig, hvor du tilslutter, hvor godt det føles at komme i gang og miljøet omkring dig. Brug alle dine sanser. Ved at aktivere så mange sanser som muligt øges sandsynligheden for, at din underbevidsthed bliver bedraget til at tro, at det sker,. Fuld empati. For første gang kan det virke latterligt at visualisere. Men tag det alvorligt og brug så meget empati som muligt. Forbedre oplevelsen og mal kraftfulde mentale billeder. Du er stjernen. Se visualisering fra dit eget perspektiv, dvs. du er den stjerne, der udfører noget. Gentage. Jo flere gange du gentager din visualisering, desto stærkere er de neurale forbindelser, der oprettes i hjernen. Skriv det ned. At nedskrive din visualisering kan hjælpe dig med at forbedre visualiseringsoplevelsen.

6. Opdel dagen i mindre sessioner Det er let at planlægge en dag med tilslutning. Men du vil aldrig være i stand til at holde fokus så længe. Opdel dagen i mindre sessioner. En måde at gøre dette på er at tilslutte efter Pomodoro-metoden. 

Det betyder, at du tilslutter 25 minutter og hviler i 5 minutter. Sådan bruges: Brug en timer. Det kan være enhver. Jeg bruger dette websted. Indstil det til 25 minutter. I løbet af disse 25 minutter skal alle meddelelser være slået fra, og du skal fokusere udelukkende på tilslutning. Pause i 5 minutter. Når det har været 25 minutter, skal du tage en 5 minutters pause. I denne pause får du gøre det, du vil, men hold det i 5 minutter. Start. Start en ny session på 25 minutter. Tag en længere pause. Efter at have holdt fire sessioner, kan du tage en længere pause.

7. Øg indsatsen og konsekvenserne Hvis ovenstående metoder ikke er tilstrækkelige, kan du hæve indsatsen ved at gøre det mere synligt, hvis du udsætter tilslutningen. En af mine største udfordringer har været at stoppe snoozing.

 

admin

admin

You may also like