HH.

Students outdoors
Students outdoors


Nu er jeg endelig færdig med alle eksamener. Det føles så godt. Dermed er den første periode også forbi. Tiden er virkelig kører så hurtigt, lige nu var det sommer, og nu er det allerede i slutningen af oktober. Jeg har ikke helt tid. De sidste par uger har jeg studeret så meget, at jeg føler, at jeg ikke har haft tid til at opfatte tiden. Ligesom Adam skrev i går, jeg virkelig enig i, at det vil være som et klimaks, når du studerer så intensivt før en eksamen, og så du endelig skrive det, og så er det slags gjort. Jeg plejer at føle mig temmelig tom bagefter, men det er egentlig ikke så underligt.

I går, efter at jeg var færdig med min eksamen, havde jeg faktisk planlagt at blive i byen for at tjekke nogle butikker, men det regnede så meget, så jeg følte, at jeg bare ønskede at gå hjem. Når derhjemme, vejret ryddet lidt op, så jeg benyttede lejligheden til at tage billeder.  lidt nysgerrighed om mig: Når jeg har tid og lyst, jeg plejer at prøve outfits og tage billeder.

.
Så jeg havde bare en meget flot fredag aften med familien, uden nogen must-haves, og det var meget tiltrængt. Nu vil jeg fortsætte med at nyde denne weekend, håber du kan også gøre det!

You may also like

admin

admin

You may also like