HH.

Students with laptops and tablet

Første eksamen skrevetHåber du alle har en dejlig lørdag. I går dagen startede meget tidligt med mig at gå til Campus for at skrive min første eksamen denne eksamen periode. Først og fremmest var det meget forfriskende at komme ud lidt nu, at jeg tilbragte så meget tid indendørs. Noget jeg virkelig skulle blive bedre til i løbet af eksamen perioder er bare forsøger at tage frisk luft oftere.

Under alle omstændigheder var det en eksamen i sandsynlighed og statistik, et matematisk kursus, som jeg oplevede som ekstra svært. Jo mere jeg studerede og især nu mod slutningen af kurset, har jeg stadig følt, at jeg fik en bedre forståelse af emnet og eksamen i går følte sig godt, så jeg kan simpelthen håbe, at det går vejen.

På mandag har jeg en anden eksamen, så for mit vedkommende, denne weekend fortsætter med mere plug. Men det er bare at kæmpe på, lige nu har jeg fredag i næste uge i syne, så er endelig min eksamen periode over, og det vil være meget rart

admin

admin

You may also like