HH.

Miniature toy airplane in female hands. Trip by airplane. Conceptual image for travel and tourism
Miniature toy airplane in female hands. Trip by airplane. Conceptual image for travel and tourism

Hvordan kan fly flyve?

Nu vil jeg være ærlig over for dig. Jeg har aldrig rigtig forstået, hvordan et fly kan flyve. Jeg har sikkert forstået, at det handler om, hvordan luften bevæger sig rundt vingerne og flyet, men aldrig rigtig forsøgt at forstå, hvordan det virker for alvor. Jeg har lige accepteret det faktum, at flyet er en eller anden måde tager ud, og at det tager mig, hvor jeg ønsker at gå. Måske er det lidt barnligt, men jeg har altid troet, det ville være svært at forstå, hvordan det rent faktisk virker.

Den anden dag besluttede jeg at finde ud af, hvordan et fly rent faktisk kan flyve. Hvis du snart er civilingeniør, bør du vide, hvordan et fly fungerer, tænkte jeg. Jeg googled lidt i starten, men troede, at disse to Youtube-videoer forklarede fænomenet bedst.

Det føles som om det blev lidt klarere, hvordan fly rent faktisk flyver, tage ud fra jorden, og hvor stor en rolle lufttryk har. Jeg håber du har lært noget nyt, og hvis du er interesseret i at lære mere, bare starte Master of Science i Craft Engineering på KTH! Flere sjove viden finder du her. 

You may also like

admin

admin

You may also like