Dalgashus. Hvad er Dalgashus? Ved herninggenserne hvad Dalgashus er? Dalgashus har en perfekt placering lige for enden af Citypassagen, som er en øjenåbner og tiltrækning af kunder… men dog. Dalgashus har været et perfekt shoppingcenter med Sinnerup, Poul M med flere. Dalgashus er flere gange blevet kaldt et spøgelsescenter, og lige nu er det et 4 etagers parkeringshus med få butikker samt virksomheder.

Da butikscentret slog dørene op i 2004, var centeret fuld udlejet, men siden er det gået tilbage for udlejningen af lokalerne. I dag er kun få lokaler udlejet, hvilket ikke er godt for udnyttelsen af det fine shoppingcenter og udnyttelsen af Hjertet af Herning. Herninggenserne benytter Dalgashus til parkering på et af deres 4 etager, hvor de derefter tager rulletrappen op til Dalgashus og derefter går videre ud til den nyrenoverede gågade.

En forholdsvis ny bygning med tomme lokaler, som derfor giver Herning en masse muligheder med nogle nye butikker i nogle flotte lokaler. Det vil derfor sige at der er massere muligheder for Dalgashus og gågaden i Herning.

 

13.969 Replies to “Dalgashus”

  1. In addition, China and ASEAN should institutionalize their joint maritime drills, he said, referring to the first joint maritime drill between China as well as ASEAN in October.

  2. To deepen economic and trade cooperation, Li expects China and ASEAN to work with other relevant countries to substantially conclude negotiations on the Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP) at an early date, expand cooperation as well as reduce barriers to trade and investment.

  3. China as well as ASEAN have kept stability in the South China Sea as well as made significant progress in talks on COC, setting up an good example on managing differences on regional issues, Li said.

  4. Hiya very cool web site!! Man .. Excellent .. Amazing ..

    I’ll bookmark your website and take the feeds also? I’m happy to find numerous helpful information here within the put up, we want develop more techniques on this regard, thank
    you for sharing. . . . . .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *