Dalgashus. Hvad er Dalgashus? Ved herninggenserne hvad Dalgashus er? Dalgashus har en perfekt placering lige for enden af Citypassagen, som er en øjenåbner og tiltrækning af kunder… men dog. Dalgashus har været et perfekt shoppingcenter med Sinnerup, Poul M med flere. Dalgashus er flere gange blevet kaldt et spøgelsescenter, og lige nu er det et 4 etagers parkeringshus med få butikker samt virksomheder.

Da butikscentret slog dørene op i 2004, var centeret fuld udlejet, men siden er det gået tilbage for udlejningen af lokalerne. I dag er kun få lokaler udlejet, hvilket ikke er godt for udnyttelsen af det fine shoppingcenter og udnyttelsen af Hjertet af Herning. Herninggenserne benytter Dalgashus til parkering på et af deres 4 etager, hvor de derefter tager rulletrappen op til Dalgashus og derefter går videre ud til den nyrenoverede gågade.

En forholdsvis ny bygning med tomme lokaler, som derfor giver Herning en masse muligheder med nogle nye butikker i nogle flotte lokaler. Det vil derfor sige at der er massere muligheder for Dalgashus og gågaden i Herning.

 

1.138 Replies to “Dalgashus”

  1. I’m just commenting to let you know of the terrific experience our child had using yuor web blog. She noticed a good number of details, with the inclusion of how it is like to possess an awesome coaching character to let other individuals just grasp several grueling matters. You undoubtedly exceeded our own desires. Thank you for supplying such necessary, dependable, revealing and also easy tips about this topic to Sandra.

  2. One advantage of being a sterile beast of burden is that it never even enters one's mind to be a true pursuer of purity.This piece should be required reading for those lovers of Wine (bless their hearts) who seem more intent upon being Excruciatingly Correct than on actually enjoying what's in the glass.

  3. 188Hi! I am concern cause mi little chihuahua jack russel just been sterilised and she drink well, but she pee way more then before, she is 10 months! Is it because of the funny senssation, its been only one day she is at home?Take you, like your article a lot!!!! ))2c

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *