Dalgashus. Hvad er Dalgashus? Ved herninggenserne hvad Dalgashus er? Dalgashus har en perfekt placering lige for enden af Citypassagen, som er en øjenåbner og tiltrækning af kunder… men dog. Dalgashus har været et perfekt shoppingcenter med Sinnerup, Poul M med flere. Dalgashus er flere gange blevet kaldt et spøgelsescenter, og lige nu er det et 4 etagers parkeringshus med få butikker samt virksomheder.

Da butikscentret slog dørene op i 2004, var centeret fuld udlejet, men siden er det gået tilbage for udlejningen af lokalerne. I dag er kun få lokaler udlejet, hvilket ikke er godt for udnyttelsen af det fine shoppingcenter og udnyttelsen af Hjertet af Herning. Herninggenserne benytter Dalgashus til parkering på et af deres 4 etager, hvor de derefter tager rulletrappen op til Dalgashus og derefter går videre ud til den nyrenoverede gågade.

En forholdsvis ny bygning med tomme lokaler, som derfor giver Herning en masse muligheder med nogle nye butikker i nogle flotte lokaler. Det vil derfor sige at der er massere muligheder for Dalgashus og gågaden i Herning.

 

7.844 Replies to “Dalgashus”

 1. Hi I am so thrilled I found your weblog, I really found
  you by error, while I was browsing on Aol for
  something else, Regardless I am here now and would just like to say thanks
  a lot for a remarkable post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic
  job.

 2. Hi Bro, Hairstyles Pictures, Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 3. What i do not understood is actually how you are not actually a lot more neatly-liked than you might be right now.
  You’re so intelligent. You recognize therefore considerably in the case of this topic, produced
  me in my view believe it from numerous numerous angles.
  Its like women and men are not involved unless it is one thing to do with Girl gaga!
  Your own stuffs great. At all times take care of it up!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *