Dalgashus. Hvad er Dalgashus? Ved herninggenserne hvad Dalgashus er? Dalgashus har en perfekt placering lige for enden af Citypassagen, som er en øjenåbner og tiltrækning af kunder… men dog. Dalgashus har været et perfekt shoppingcenter med Sinnerup, Poul M med flere. Dalgashus er flere gange blevet kaldt et spøgelsescenter, og lige nu er det et 4 etagers parkeringshus med få butikker samt virksomheder.

Da butikscentret slog dørene op i 2004, var centeret fuld udlejet, men siden er det gået tilbage for udlejningen af lokalerne. I dag er kun få lokaler udlejet, hvilket ikke er godt for udnyttelsen af det fine shoppingcenter og udnyttelsen af Hjertet af Herning. Herninggenserne benytter Dalgashus til parkering på et af deres 4 etager, hvor de derefter tager rulletrappen op til Dalgashus og derefter går videre ud til den nyrenoverede gågade.

En forholdsvis ny bygning med tomme lokaler, som derfor giver Herning en masse muligheder med nogle nye butikker i nogle flotte lokaler. Det vil derfor sige at der er massere muligheder for Dalgashus og gågaden i Herning.

 

3.576 Replies to “Dalgashus”

 1. While the toolbar is fairly easy to remove—the Help
  menu in the Chrome version leads directly to a page with uninstall instructions—many users clearly don’t bother.

 2. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it ;
  ) I’m going to revisit yet again since i have book marked it.

  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and
  continue to help other people.

 3. I wish to get across my admiration for your kind-heartedness for men and women who must have help with
  your situation. Your very own dedication to passing the message all around was extremely significant and has surely empowered men and women much like me to
  achieve their targets. This helpful recommendations signifies much
  to me and even further to my office colleagues.
  Thank you; from each one of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *