Dalgashus. Hvad er Dalgashus? Ved herninggenserne hvad Dalgashus er? Dalgashus har en perfekt placering lige for enden af Citypassagen, som er en øjenåbner og tiltrækning af kunder… men dog. Dalgashus har været et perfekt shoppingcenter med Sinnerup, Poul M med flere. Dalgashus er flere gange blevet kaldt et spøgelsescenter, og lige nu er det et 4 etagers parkeringshus med få butikker samt virksomheder.

Da butikscentret slog dørene op i 2004, var centeret fuld udlejet, men siden er det gået tilbage for udlejningen af lokalerne. I dag er kun få lokaler udlejet, hvilket ikke er godt for udnyttelsen af det fine shoppingcenter og udnyttelsen af Hjertet af Herning. Herninggenserne benytter Dalgashus til parkering på et af deres 4 etager, hvor de derefter tager rulletrappen op til Dalgashus og derefter går videre ud til den nyrenoverede gågade.

En forholdsvis ny bygning med tomme lokaler, som derfor giver Herning en masse muligheder med nogle nye butikker i nogle flotte lokaler. Det vil derfor sige at der er massere muligheder for Dalgashus og gågaden i Herning.

 

2.556 Replies to “Dalgashus”

  1. I blog frequently and I genuinely appreciate your content.
    The article has really peaked my interest. I am going to take a note of
    your blog and keep checking for new information about
    once per week. I subscribed to your Feed as well.

  2. Hⲟwdy! I simply wold lioe to give you a huge thumbs up for tһe great information you havе got here oon this post.
    I will bе coming back to youг blog for more soon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *